Sıhhı Tesisat Dogalğaz Tesisatı Su Tesisatı

21 Şubat 2014 Cuma

Anasayfa

Sihhi tesisatci Sıhhı tesisat Keçiören Su tesisatçısı 0536 446 01 90 Su Kaçak Tespit Tesisat Doğalgaz Tesisat Dönüşüm

KEÇIÖREN TESISAT| ANKARA SU TESISATI | KOMBI TESISATI | TAMIRAT

0536 446 01 90
Su tesisatı sektörüne su kaçağı tespiti hizmetini de ekleyerek çok özelleştirilmiş çözümler ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz..
     
Su Tesisatı hizmeti ile 1990 yılından bu yana hizmet vermekte olan firmamız,
Evinizde veya iş yerinizde su kaçağı sıkıntısı ile karşılaştığınızda eskisi gibi artık dert etmenize gerek kalmamıştır.
Firmamız yurt dışından özel olarak getirmiş olduğu son teknoloji cihazlar ile noktasal olarak su kaçağı tespiti hizmeti vermektedir.
Eski dönemlerde bir su kaçağı nı bulmak için bir çok yer kırılır ve su kaçağı nerden oluşmuş araştırılırdı, ve defalarca hayal kırıklığına uğrar ve sıkıntı büyüdükçe büyür ve gerçekten çok sıkıntılı bir hal alırdı.
Son teknoloji harıkası cihazlarımız ile su kaçağı bulma hizmetini garantili olarak vermekte olan firmamız sizi sıkıntılardan net bir şekilde kurtarıyoruz.
Su kaçağı bulma ile de kalmayıp tıkanıklık açma cihazlarımız ile tuvalet, lavabo, kanal ve kanalizasyon gibi tıkanıklıkları %100 garantili olarak açıyoruz.
Ankara ilimizin tüm ilçelerine hizmetimiz mevcuttur.
Firmamız  profesyonel personelimizle sizlere kaliteli ve garantili hizmet vermektedir, kesinlikle herşeyden önce müşteri memnuniyetini prensip edinmiş bir firmayız.
Başlıca verdiğimiz hizmetleri sıralamak gerekirse;
Su kaçağı, kırmadan su kaçağı bulmasu kaçağı tadilatsu sızıntısı tespititıkanıklık açmapetek temizliğituvalet açma,lavabo açmakanal görüntülemekanal açma gibi su tesisatı alanında bir çok hizmet ile sizlere 1. sınıf kalitede hizmet vermeye devam etmekteyiz.
BİZİM İÇİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ BİR KONUDUR.
YAPTIĞIMIZ TÜM HİZMETLERİMİZDE GARANTİ VERMEKTEYİZ.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

BTemplates.com

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive